Pekerja kanteen dapat seketul Magnum White Almond secara percuma!

Assalamualaikum

Semenjak kerja kanteen ni. Penat dia xleh nak cakap. Cuti bulan 7 ni hanya  4 hari. Alhamdulillah... Tapi masih ada cuti....

Hasil carian imej untuk magnum white almond

Hasil carian imej untuk magnum white almond


Hari selasa, org aiskrim padel pop ( betul ke aku eja?) datang. Pastu dia sembang dgn bos. Pastu dia bagi kami sorang satu ais krim Magnum White Almond secara percuma! 




Cuma cik sarip (ikut bos besar) and Paris (pegi iv keje kat ipoh) je tak dapat.




Harga satu ais krim ni adalah sejam aku kerja kat kantin.. hurggh sedih... 

masa aku basuh pinggan, aku makan. 

Iklan magnum tak tipuuu...


Masa gigit memang berbunyi. Krupppp!

Sedapppnya. 



2 ulasan:

Ninie berkata...

teliur sungguh weiii benda ni...hihihi. Salam perkenalan. Nak jugak magnum ni.

https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/

EAT,MAKE,READ berkata...

hihi. Alhamdulillah @ninie syukur. Sedap! hehe

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini