Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

GA CUTI SEKOLAH by Asyu


Assalamualaikum

Bismillah.. GA pertama setelah exam (^_~)



Hadiah2 nya:

                 

bestkan gift dia? jom la join sebelm 10/12/14



Aku selepas SPM

Assalamualaikum




Dah lama xu x online. Semenjak sebelum SPM lagi. Busy semedang je sebelum exam. Dgn  bukunya. Alhamdulilah... semua dah abis. Lps ni perlu mama n abah berabis duit beli brg sklh kitaorg.. (^_~)


Skrg zu keje. Hehehe.. lps je abis exam last paper,  terus mama hntr pegi rumah mak cik. Suruh tolong berniaga. Mula2 tu penat gila .... lps tu  demam n selsema la pulak( nampak benor tak pernah buat keje). Tapi sekarang, zu dah terbiasa...

skrg ni tunggu result SPM sambil tolong mak cik berniaga benda atas tu. (Brooch)


semoga graf semua subjek SPM turun especially utk subjek addmath n account yg x berapa ku suka.. ok la bye bye.m mm

sebelum tu, mak cik zu ada share sesuatu utk org beli brg kita.. nanti 2 zu share.
ok la nanti pelanggan a.k.a pembeli   cabut pulak ..
assalamualaikum

 Masa ni la zu baca novel awesome kepunyaan sepupuku yg comel

Buat masa ni xu baru abis baca novel ni..

DR CINTA
CINTA KONTRAK .. NURUL AIN SYUHADA


Lepas ni nak buat review n sinopsis La!

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com